Ajutor

Cat costa adaugarea unui anunt?

Toate anunturile sunt GRATUITE!

Cum adaug un anunt?

Este foarte simplu! Accesezi linkul http://www.trocurionline.ro/adauga.php si urmezi cerintele, in cazul in care aveti cont, beneficiati de diverse avantaje cum ar fi: editarea anuntului, repunerea lui in vanzare, contactarea de catre potentiali clienti prin email etc...

Care este perioada de valabilitate a anuntului?

La adaugarea unui anunt, puteti alege dvs perioada de valabilitate (15 sau 30 zile) dupa care anuntul va fi sters automat din baza de date.
Daca aveti cont la noi, pe adresa de email ve-ti fi mereu informat cu 5 zile inaite de expirarea anuntului si aveti prosibilitatea de a prelungi automat anuntul fara ca acesta sa fie sters din baza de date.

Cum gasesc produsul dorit?

Pentru a gasi produsul dorit puteti alege functia de cautare din partea de sus a paginilor sau sa alegeti din partea stanga, categoria din care face parte.

Cum ma inregistrez?

Tot ce trebuie sa faci pentru a te inregistra este sa accesezi urmatorul link: http://www.trocurionline.ro/login.php sau sa apesi pe iconita din partea de sus a paginilor unde scrie "cont nou". Completezi toate campurile si devi membru a site-ului nostru.

Nu am primit emailul de confirmare. Ce pot face?

In cazul in care nu primiti aces email, va rugam sa ne contactati.

Am uitat parola. Ce pot face?

In cazul in care ati uitat parala de acces la contul dvs., nu trebuie decat sa accesati linkul de "recuperare parola" si sa completati campul cu adresa de email cu care aveti cont la noi. Dupa apasarea butonului de recuperare parola veti primi un email cu datele de autentificare la contul dvs.

Stiu ca pe prietenul meu l-ar interesa un anunt, cum pot sa-l anunt?

In detaliile fiecarui anunt se afla un buton SHARE, apasand pe el va aparea o lista cu diverse optiuni. De aici puteti alege in cazul de fata functia EMAIL, completati campurile si automat catre el se va trimite un email. Daca doriti sa il adauga si pe FACEBOOK de exemplu, puteti apasa pe iconita intitulata la fel si anuntul se va adauga automat.